Onderhoud

Een tuin brengt onderhoud met zich mee. Wilt u genieten van uw tuin zonder onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin uit te voeren? Of wilt u uw tuin graag zelf onderhouden en heeft u advies nodig hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden?

Tuinonderhoud

De onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin, zowel voor particulier als voor bedrijven, kunt u aan mij uitbesteden. U kunt bij mij terecht voor:

 • Een onderhoudscontract voor jaaronderhoud. Wilt u zelf géén werkzaamheden aan uw tuin uitvoeren? En wilt u dat uw tuin er altijd netjes uitziet? Met een jaarcontract heeft u een goed onderhouden tuin!
 • Een onderhoudscontract voor een voor-en najaarsbeurt aan uw tuin. Wilt u een deel van de onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin uitbesteden en ook zelf nog onderhoudswerkzaamheden uitvoeren? Dit kan met een voor- en najaaronderhoudscontract.
 • Eénmalig achterstallige onderhoudswerkzaamheden.
 • Bestrijding ongedierte, zoals: slakken, spinnen en bladluis.
 • Reinigen van bestrating.
 • Reinigen van gras.
 • Reinigen van de buitenzijde van uw woning of bedrijf.

Wat kunt u van mij verwachten:

 • Resultaat! Na mijn onderhoudswerkzaamheden heeft u af afhankelijk van uw onderhoudsvraag het gewenste resultaat. Dit ziet u uiteraard bij aankomst in uw tuin. Als u niet thuis bent op het moment van onderhoud (u weet altijd wanneer wij voor onderhoud langskomen) ontvangt tevens een onderhoudskaart met datum in uw brievenbus waarop u precies kunt lezen welke werkzaamheden ik heb uitgevoerd.
 • Ik werk met de beste materialen voor het onderhoud van uw tuin. Ik heb bijvoorbeeld een speciale warmwaterreinigingsmachine waarmee ik tegels en bestrating zeer goed kan reinigen. Ook tegels die zijn gevoegd met een polymeervoeg kan ik met deze warmwatermachine goed reinigen. Zodat de kwaliteit van uw tegels en voegen behouden blijft.
 • Eén keer per jaar (of vaker indien wenselijk) hebben wij een evaluatiegesprek. Tijdens deze evaluatie bespreek ik met u of alle werkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd en of aanpassingen, zoals uitbreiding, van werkzaamheden gewenst zijn.

Zoals u kunt lezen zijn er verschillende onderhoudsmogelijkheden. Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat uw wensen zijn. Ik maak altijd concrete afspraken op papier met u zodat u precies weet welke onderhoudswerkzaamheden wij voor u uitvoeren.

Adviesgesprek tuinonderhoud

Wilt u uw tuin graag zelf onderhouden en heeft u advies nodig hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden?

Ik adviseer u graag. Zodat u uw tuin nog beter zelf kunt onderhouden. En uw tuin er altijd goed uitziet. U kunt met mij een adviesgesprek voor uw tuinonderhoud inplannen. Als u uw tuin door mij heeft laten aanleggen, is dit adviesgesprek kosteloos bij oplevering van uw tuin. Het adviesgesprek vindt plaats bij u thuis. Zodat ik uw tuin kan zien en op maat kan adviseren. U kunt al uw vragen aan mij stellen. Ik geef u gevraagd en indien wenselijk ongevraagd advies op basis van de huidige en gewenste situatie van uw tuin.  Ik kan u bijvoorbeeld adviseren over:

 • Onderhouden van het gazon.
 • Goede bodembedekkende planten.
 • Tuintips per seizoen.
 • Het gezond houden van uw planten.

Uw resultaat: na ons gesprek heeft u goede kennis om zelf uw tuin te onderhouden zodat uw tuin er altijd goed uitziet.

Uw investering voor een onderhoudsadvies bedraagt € 160,00.- inclusief btw. En inclusief reistijd binnen een straal van 20 kilometer van Vlaardingen.

Als u binnen twee jaar bij mij een jaarcontract afsluit voor het onderhoud van uw tuin worden de advies kosten in z’n geheel in mindering gebracht op het factuurbedrag van de opdracht.

Schuiven naar boven