Onderhoud

Een tuin moet ook onderhouden worden en mooi te blijven om van te genieten.

Hiervoor kunnen wij u een onderhoudsadvies geven zodat u zelf aan de slag kunt en als u vragen heeft kunt u natuurlijk bij mij terecht. U kunt er ook voor kiezen om een onderhoudscontract bij mij te nemen. Het onderhoud van uw tuin wordt dan volledig of gedeeltelijk verzorgt door mij.

Tuinonderhoud

U kunt bij mij terecht voor:

 • Een onderhoudscontract voor jaaronderhoud. Wilt u zelf géén werkzaamheden aan uw tuin uitvoeren? En wilt u dat uw tuin er altijd netjes uitziet? Met een jaarcontract heeft u een goed onderhouden tuin!
 • Een onderhoudscontract voor een voor-en najaarsbeurt of alleen het voor- of najaar. Wilt u een deel van de onderhoudswerkzaamheden aan uw tuin uitbesteden en ook zelf nog onderhoudswerkzaamheden uitvoeren? Dit kan met een voor- en najaars onderhoudscontract.
 • Eénmalig achterstallige onderhoudswerkzaamheden.
 • Bestrijding ongedierte, zoals: slakken, spinnen en bladluis.
 • Reinigen van bestrating.
 • Reinigen van gras.
 • Reinigen van de buitenzijde van uw woning of bedrijf.

Wat kunt u van mij verwachten:

 • Resultaat! Na mijn onderhoudswerkzaamheden heeft u af afhankelijk van uw onderhoudsvraag het gewenste resultaat. Dit ziet u uiteraard bij aankomst in uw tuin. Als u niet thuis bent op het moment van onderhoud (u weet altijd wanneer wij voor onderhoud langskomen) ontvangt u tevens een onderhoudskaart met datum in uw brievenbus waarop u precies kunt lezen welke werkzaamheden ik heb uitgevoerd.
 • Ik werk met de beste materialen voor het onderhoud van uw tuin. Ik heb bijvoorbeeld een speciale warmwaterreinigingsmachine waarmee ik tegels en bestrating zeer goed kan reinigen. Ook tegels die zijn gevoegd met een polymeervoeg kan ik met deze warmwatermachine goed reinigen. Zodat de kwaliteit van uw tegels en voegen behouden blijft.
 • Eén keer per jaar (of vaker indien wenselijk) hebben wij een evaluatiegesprek. Tijdens deze evaluatie bespreek ik met u of alle werkzaamheden naar tevredenheid worden uitgevoerd en of aanpassingen, zoals uitbreiding, van werkzaamheden gewenst zijn.

Zoals u kunt lezen zijn er verschillende onderhoudsmogelijkheden. Neem gerust contact met mij op om te bespreken wat uw wensen zijn. Ik maak altijd concrete afspraken op papier met u zodat u precies weet welke onderhoudswerkzaamheden wij voor u uitvoeren.

Adviesgesprek tuinonderhoud

Wilt u uw tuin graag zelf onderhouden en heeft u advies nodig hoe u uw tuin het beste kunt onderhouden?

Ik adviseer u graag. Zodat u uw tuin nog beter zelf kunt onderhouden. En uw tuin er altijd goed uitziet. U kunt met mij een adviesgesprek voor uw tuinonderhoud inplannen. Als u uw tuin door mij heeft laten aanleggen, is dit adviesgesprek kosteloos bij oplevering van uw tuin. Het adviesgesprek vindt plaats bij u thuis. Zodat ik u kan adviseren. U kunt al uw vragen aan mij stellen. Ik geef u gevraagd en indien wenselijk ongevraagd advies op basis van de huidige en gewenste situatie van uw tuin.  Ik kan u bijvoorbeeld adviseren over:

 • Onderhouden van het gazon.
 • Goede bodembedekkende planten.
 • Tuintips per seizoen.
 • Het gezond houden van uw planten.

Uw resultaat: na ons gesprek heeft u goede kennis om zelf uw tuin te onderhouden zodat uw tuin er altijd goed uitziet.

Uw investering voor een onderhoudsadvies bedraagt € 175,00.- inclusief btw als u uw tuin niet door mij heeft laten aanleggen. En inclusief reistijd binnen een straal van 20 kilometer van Vlaardingen. Als u buiten deze straat woont bedragen de kosten € 5,- per km extra.

Als u binnen twee jaar bij mij een jaarcontract afsluit voor het onderhoud van uw tuin worden de advies kosten in z’n geheel in mindering gebracht op het factuurbedrag van de opdracht.

Schuiven naar boven